a világból

Egy brazíliai férfi a madarakat viharban megfigyelve jutott arra a következtetésre, hogy talán neki is a falombok közé kellene menekülnie, ahogy a madarak is teszik. Belvárosi lakás igazi zöldövezetben, de rendkívül forgalmas helyen. Naponta közel 30 ezren haladnak el Miguel otthona mellett a brazíliai Sao Paolóban, mégsem tűnt fel még senkinek, hogy valaki házat épített magának a fára. Pedig a férfi már három éve ott él.

„Esett az eső, hatalmas vihar volt és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy csomó madár a fára menekült az eső elől. Akkor elhatároztam, hogy építek magamnak egy házat a fára” – mondta a férfi. Miguel azután lett hajléktalan, hogy autóbalesetet szenvedett, aminek következtében nem csak munkáját, hanem feleségét és fiát is elveszítette. Miguel jó ideig észre sem vette, hogy a szomszédos fán is él valaki. Andre Luis Augustót nem sokkal születése után elhagyta az édesanyja. Azután döntötte el, hogy felköltözik egy fára, amikor három társát álmában felgyújtotta néhány bűnöző.  A két szomszéd napközben dolgozik. Miguel olcsó, kínai termékeket próbál eladni, Augusto pedig cipőt pucol; és amikor már azt hitték, hogy végre van saját otthonuk, munkájuk jött az ottani közterület-felügyelet, ki akarják lakoltatni őket, szeretnék, ha egy hajléktalanszállóra mennének.Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com