a világból

Az áldozatok valószínűleg hajléktalan emberek voltak, akik az elhagyott épületben aludtak.

Nyolcan meghaltak egy elhagyott épületben keletkezett tűzben a prágai Florenc központi autóbusz-pályaudvar közelében, szerdára virradó éjjel, közölte Pavlina Adamcová, a tűzoltóság szóvivője.

Biztonsági őrök szerint az áldozatok feltehetőleg hajléktalanok voltak, akik a korábban a cseh államvasutak tulajdonában lévő, jelenleg használaton kívüli épületben aludtak. A házban nem volt áram, a bent lévők gyertyával világítottak.

A tűzről 0 óra 35 perckor értesítették a tűzoltókat, akik hat perc alatt kiértek, de addigra a nagy, kétemeletes épület már lángokban állt. A tüzet másfél óra alatt oltották el, azután tudták kihozni a holttesteket.

Két embert sikerült kimenekíteni, ők a füst belélegzése miatt orvosi ellátásban részesültek. A buszpályaudvar szomszédos új épületére nem terjedt át a tűz.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com