Belföld

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hazai források felhasználásával a Hajléktalanokért Közalapítvány 2011 februárjában nyílt pályázatot fog hirdetni az utcán élő hajléktalan emberek számának csökkentését célzó programok megvalósítására.

A pályázat célja, hogy a közterület-használat rendészeti/hatósági szabályozása helyett a szociális ellátás eszközeivel kezelje a közterületi életmód problémáját, és megoldási lehetőségeket mutasson az utcán élők számának csökkentésében.

A pályázati lehetőség ismertetésére és a lehetséges program-elemek megbeszélésére a FogLak Projekt februári regionális műhelyén nyílik alkalom, melyre ezúttal a régióban működő hajléktalan-ellátó szervezetek vezetőit és utcán élő hajléktalanokkal dolgozó kollégáit is várjuk. A műhelynek ezt a részét Maróthy Márta, a Hajléktalanokért Közalapítvány munkatársa vezeti.


Pályázat nyújtható be életvitelszerűen közterületen élő hajléktalan egyének, párok, csoportok, családok lakhatási problémáinak megoldására. A programnak olyan személyre szabott, az egyének állapotát figyelembe vevő megoldásokat kell tartalmaznia, amelyek a helyi feltételekhez igazodóan csökkentik az utcán élők számát, és az egyének lakhatását hosszú távon biztosítja.

A műhely időpontja 2011.február 23. 14.00
Helyszíne: "Tégy az emberért!" Információs és Továbbképzési Központ
Címe: Budapest, VIII.ker, Szentkirályi u. 22-24

MEGHÍVÓ

--
Nagy Brigitta
"FogLak projekt" szervező
06-70-425-01-40

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com