Belföld

Kedves kollégák!

A Hajléktalanokért Közalapítvány a közeljövőben, várhatóan március végén – április elején nyílt pályázati felhívást tesz közzé „Vissza az utcáról” címmel, melynek célja utcán élő hajléktalan emberek számának csökkentését célzó programok megvalósítása.

A pályázati felhívás közzétételéhez szükséges minisztériumi engedély jelenleg még nem áll a közalapítvány rendelkezésére, azonban annak érdekében, hogy a pályázat iránt érdeklődő szervezetek megkezdhessék a programra való felkészülést, tájékoztató jelleggel közzétesszük a pályázati felhívás tervezett szövegét, mely letölthető innen.

A pályázatok beadására a meghirdetést követően várhatóan 45 nap fog rendelkezésre állni. A pályázati felhívás és mellékletei a meghirdetést követően a www.hajlektalanokert.hu és a www.diszpecserportal.hu honlapról lesznek letölthetők.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást adunk a 1/261-7704-es telefonszámon, valamint a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Üdvözlettel,

Varga Dóra

Hajléktalanokért Közalapítvány

Közalapítványi Iroda

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com