Belföld

Tisztelt Kollégák!


Megkezdjük felkészülésünket a 2011-es Homeless World Cup-ra. A bajnokság idén Párizsban, az Eiffel Torony tövében kerül megrendezésre augusztus 19 és 26 között.


Várjuk mindenki jelentkezését, aki elmúlt 16 éves és van kedve a 64 nemzet részvételével megrendezendő nagyszabású bajnokságon Magyarország színeiben pályára lépni.
Női játékosok előnyben!

Az aktív felkészülés ideje alatt heti 4 alkalommal tartunk edzéseket, (2 technikai és 2 erőnléti) kedd, szerda, csütörtök és szombat. Annak, aki vállalja, hogy az összes edzésen megjelenik, szállást és napi egy alkalommal meleg étkezést is biztosítunk.

Az edzéseken és a Világbajnokságon való részvétel ingyenes. Kitartó és megbízható sportolóink számára felszerelést biztosítunk már a felkészülési időszakban is.
A Párizsba utazó válogatott teljes futballfelszelést kap a bajnokságon: mez, melegítő, futballcipő (Nike), sportszár stb.

A Homeless World Cup (Hajléktalan Futball Világbajnokság)

A Hajléktalan Világbajnokság egy olyan verseny az egész világra kiterjedő sportesemények között, mely életeket változtathat meg. Magyarországtól Ausztráliáig, Dél-Afrikától Portugáliáig, Kameruntól Brazíliáig, Németországtól Angliáig a részvevők olyan lehetőséget kapnak arra, hogy országukat képviseljék, mely csak egyszer adódik az életben, és amely örökre megváltoztathatja addigi életüket. Eddig a játékosok 77%-a lelt otthonra, hagyott fel a kábítószer- és alkoholfogyasztással, kezdett bele tanulmányokba, új munkába, képzésbe, családi kapcsolatok helyrehozatalába.
Hamisítatlan harciasság, bátorság, dicsőség és nemzetközi futball.

Jelentkezni lehet a szombati edzéseken, vagy a VIII. kerület Dankó utca 9-ben, az ügyeletes szociális munkásnál.

Minden jelentkezővel személyre szabott megállapodást kötünk a felkészülés idejére.
Bővebb információt a Dankó utcában vagy az edzések helyszínén kaphatnak az érdeklődők.


A szombati edzés helyszíne és időpontja:

2011. április 9-től szombatonként 10-től 12 óráig a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.
Megközelítés legegyszerűbben autóbusszal vagy villamossal. Függetlenül attól, hogy melyik irányból, a 4-es vagy a 6-os villamosról a Margit-híd megállónál kell leszállni. Innen kb. 200 méter séta.
Az Árpád hídtól induló 26-os autóbusszal is megközelíthető, ekkor a Margitsziget, Centenáriumi emlékműnél kell leszállni, ahonnan 1 perc gyalog az atlétikai centrum. Az Árpád híd budai hídfőjétől (Szentlélek tér) is megközelíthető a 134 és 134A jelzésű autóbuszokkal, melyek végállomása szintén a Centenáriumi emlékműnél található.

 

PLAKÁT


Várunk mindenkit szeretettel.


Tisztelettel: Rákos András
OSE


Budapest, 2011-03-25

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
0 #1 slopper 2011-03-30 11:42
"várjuk mindenki jelentkezését", Akkor az nem homeless world cup lesz hanem everybody world cup?
Idézet
 

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com