Belföld

A Társadalmi Megújulás Operatív Program „A hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának szakmai és módszertani megalapozása” című kiemelt projekt (Kódszám: TÁMOP-5.3.2-08/1-2008-0001) keretében

Hajléktalanügyi Országjelentés 2010 c. szakértői dokumentum elkészítéséhez szerzőket keresünk.

Az éves Hajléktalanügyi Országjelentés célja: összefoglalást nyújtani a hajléktalanság helyzetének 2010. évi alakulásáról. A jelentés, részben összegzi a hajléktalan ellátás elmúlt évét, részben a kormányzati működés (szükséges intézkedések) támogatását, értékelését, szolgálja.
Az Országjelentésben átfogóan és mértékadó módon elemezni és értékelni kell a hajléktalan emberek társadalmi integrációját befolyásoló hazai makrokörnyezeti hatások éves alakulását.
Az Országjelentés önálló, de egymáshoz kapcsolódó fejezetekből áll. A végleges szerkezet kialakításánál figyelembe vesszük a tanulmányok megírására jelentkezők preferenciáit, javaslatait.
Nem csak a szűken vett hajléktalan ellátásban dolgozó szakemberek, hanem a hajléktalan ellátás határterületein dolgozó kollégák jelentkezését is várjuk (gyermekvédelem, egészségügy…)

Amennyiben felhívásunk felkeltette az érdeklődését bővebb információért és időpont egyeztetésért kérem használja elérhetőségeinket:

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebb felvilágosítás:
Kovács Ivetta projekt asszisztens
Tel.: 06/70/425-0139

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com