Belföld

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a kollégákat az Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Országos Egyesületének (EÜDSZM) megalakulásáról. Az Egyesületünk fő célja az egészségügy területén dolgozó szociális munkások érdekképviselete. Így várjuk a kórházi szociális munkások, valamint a nem kifejezetten kórházi alkalmazásban álló, de az egészségügy területén dolgozó kollégák jelentkezését is (gyermekjóléti szolgálatoknál, hajléktlan-, vagy idősellátásban, fogyatékos személyek, pszichiátriai-, szenvedélybetegek otthonaiban dolgozó szociális munkások).

Mellékeljük az Egyesület megalakulásról szóló Nyílt levelet, az Alapszabályt, a Belépési nyilatkozatot, valamint egy rövid kérdőívet, melynek kitöltésével segítséget tudnak nyújtani abban, hogy a kórházi szociális munkások helyzetét átláthassuk.

A mellékletek az Egyesület átmenetileg működtetett honlapjáról szintén letölthetők: www.eudszm.5mp.eu

Üdvözlettel:

Sógorka Ildikó
tel.: 06-20/663-2004

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com