Belföld

A Magyar Vöröskereszt Szolgáltatóház asztalosműhelye a Vodafone Alapítvány és a Közép-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ támogatásával OKJ-s bútorasztalos képzést indít.

Várható kezdési időpont: 2010. március 18-tól, a tanfolyam várható ideje 1 év.

Együttműködő partner az ADU-Csepel Oktatási Központ. A gyakorlati képzések egyrészt a Szolgáltatóház műhelyében (1191 Budapest, Üllői út 243.) kerülnek megtartásra, másrészt a képző szerv két csepeli gyakorlati oktató műhelyében. Az elméleti képzésre a Magyar Vöröskereszt XIX. kerületi nappali melegedőjében kerül sor. Sikeres vizsga esetén a résztvevők OKJ – ben szereplő bútorasztalos képesítést szerezhetnek. A támogatás keretében lehetőség van rész szakképesítés megszerzésére is. A továbbfoglalkoztatásban, illetve az elhelyezkedésben segítséget nyújtunk.

A képzésre 8 fő jelentkezését várjuk, akik a tanfolyam idejére jövedelmpótló támogatásra jogosultak a Közép – magyarországi Munkaügyi Központ által.

Jelentkezési feltételek:

- A jelentkező motivált legyen új szakma megtanulására

- Regisztrált hajléktalan – munkakeresőnek kell lennie (Haller utcai kirendeltség). Sajnos csak akkor tekintik a jelentkezőt hajléktalannak, ha lakcímkártyájában nincs állandó lakcím, vagy az állandó lakcím mellé tartózkodási helyként egy hajléktalanszálló van bejelölve.

- A 10. évfolyam elvégzéséről szóló bizonyítvány megléte

* Minden résztvevő tehát képzési támogatásban részesül, mely összegszerűen a mindenkori minimálbérnek felel meg. Munkaruhát, munkaeszközöket, étkezést, utazási hozzájárulást, lakhatásban segítségnyújtást biztosítunk a képzés során.

Olyan hajléktalanok jelentkezését várjuk, akik hosszú távon képesek teljesíteni a képzés követelte minimális feltételeket! Hiányzásra az órák számának 10%-ig van lehetőség, tehát minden nap meg kell jelenni a képzésen.

* A jelentkező sikeres vizsga esetén piacképes szakmát szerez, emellett a nálunk töltött idő alatt szociális esetgondozásban is részesül.

A hajléktalan ellátó szervezetek szociális munkásainak ajánlásait a következő elérhetőségeken várjuk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Tel: 0670/933/8650.

Jelentkezési határidő: 2010. március 1.

Együttműködésetekben bízva:

Tigyi Balázs, programvezető

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com