Belföld

"A Szociális Szakmai Szövetség elindította a „Jogsegélyszolgálat szociális ellátottaknak” című projektjét és a hozzá kapcsolódó honlapot http://jogsegely.teszt.3sz.hu/ melyen keresztül az érintett célcsoport (romák, hajléktalan emberek, támogatási lakhatásra szorulók, díjhátralékosok, munkanélküliek, egyedül élő idősek vagy a lakásmaffia által veszélyeztetettek) közvetlenül, vagy közvetve (szociális munkás segítségével) jogi jellegű kérdéseiket tehetik fel közvetlenül a jogászainknak.

A program fontos eleme, hogy a szociális munkások közvetítésével azokat a csoportokat is el kívánjuk érni, akik közvetlenül nem érhetik el a hasonló szolgáltatásokat (nem ismerik a hasonló fórumokat, nem használnak internetet stb.)

Így arra kérünk minden szociális munkást, aki azt tapasztalja, hogy ellátottjai/környezete körében valakit jogi sérelem vagy hátrány ért, hogy ezen a fórumon keresztül segítse őt a megoldásban, tolmácsolja a kérdést. Írja le a problémát, a kérdést, és a jogászaink válasza alapján hatékonyan segíthet.

A honlapot folyamatosan frissítjük, szerkesztjük, várjuk az észrevételeket és javaslatokat is annak érdekében, hogy könnyebben tudjunk segíteni a hozzánk fordulókon.

További információ Kiss Balázstól, tel./fax: 216 28 66, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. kérhető"

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com