Belföld

Ezúton szeretnénk meghívni titeket a 2010.04.09-én tartatndó NYILT SPORTNAPUNKRA ( *esőnap 2010.04.16*.). Négy sportágban lehet indulni, hat kategóriában. Minden kategóriában pénzjutalom illeti az első három helyezettet. Bővebb infót a csatolt anyagokban találtok.
A versenyt elsősorban éjjeli menedékhelyek, nappali melegedők és utcai gondozó szolgálatok számára hirdetjük, de más intézményeket is szívesen látunk. Az is jöhet akki csak érdeklődik,aki kedvel minket vagy aki nem, aki nem kedvel az egyedül jöjjön :-!
Vegyes csapatokban várjuk a segítőket és segítetteket. Amit nyújtunk az a felhőtlen szórakozás, főzőcske, este pedig zenés mulatsággal összekötött eredményhirdetés és díjkiosztás. Bővebb napi programot később küldök mindenki számára. Kérlek olvassátok el a mellékleteket és jelezzetek vissza részvételi szándékotokról, hogy tovább szervezhessünk. Ha valakit kihagynék a címlistából szóljatok nekik is.Várjuk jelentkezéseteket.

 

Jelentkezési lap (pdf),

Plakát (pdf)


Üdvözlettel:
Nagy Zoltán
Menedékház Alapítvány
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
06305019963

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com