Belföld

Februárban munkához lát a Menhely Alapítvány Mozdonyfordító munkacsoportja. Számítunk az együttműködésetekre, ezért most bemutatkozunk.

Munkátok során bizonyára találkoztok olyan ügyfelekkel, akik még elég jó állapotban vannak ahhoz, hogy alkalmasak legyenek a szociális munkán túl mentálhigiénés fejlesztésre is. Olyanokra gondolunk, akikkel ti is szívesen dolgoznátok, de esetleg a mentálhigiénés tanácsadás nem központi része a munkakörötöknek, vagy ha igen, energiák terén többet kívánna meg az ügyfél, mint amire a napi ügymenetben lehetőségetek van. Olyan embereket várunk, akikben motiváció ébreszthető az ilyen típusú munka iránt. (Pszichiátriai ellátásra szorulók segítésében nem tartjuk magunkat kompetensnek.)

A Mozdonyfordító munkacsoport a mentálhigiénés munkában szeretne a segítségetekre, illetve a kliensek segítségére lenni. Úgy tervezzük, hogy egy-egy klienssel 6-8 hétig foglalkozunk, egy problémára fókuszálva. Így szeretnénk a lelki hátterű problémával eredménytelenül küszködőket kimozdítani a holtpontról, és a megszokott köröktől eltérő új utakra „fordítani” őket.

Kérjük, ilyen ügyfeleiteket irányítsátok hozzánk bizalommal! Mi egy ismerkedő beszélgetés során felmérjük, milyen formában tudunk velük együttműködni.

A Mozdonyfordító munkatársai évek óta a szakmában dolgozó szakemberek.

Első beszélgetésre bejelentkezés és időpont-egyeztetés csütörtök kivételével hétköznapokon, 9 és 13 óra között, a Menhely Alapítvány következő telefonszámán (06-1/ 261-0672) vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen lehetséges. További kérdéseitekre is szívesen válaszolunk ugyanezen az e-mail címen.

 

 

Üdvözlettel a Mozdonyfordító csoport munkatársai:

 

Arday Attila,

Dudás Krisztián,

Gombai Ferenc Balázs,

Kiss Péter,

Matlári Ferenc

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com