Belföld

Szeretettel meghívunk a Menhely Alapítvány Télbúcsúztató utcai rendezvényére, amit 2010. 04. 15-én tartunk. A téli krízisidőszak november 15-től április 15-ig tart, a rendezvényünkkel hagyományt szeretnénk teremteni. 2010. 04.15-én 11:45-kor várunk Budapesten a VII. kerület Kürt utca 4. előtt, vendégünk leszel egy hűsítő limonádéra és egy perecre. 12 óra után együtt gyalog elkísérjük a Krízisautót a Blaha Lujza térre, ahol azt elcsomagoljuk a következő krízisidőszakig. A Blaha Lujza téren nagyon sok fehér lufit fogunk egyszerre felengedni, és a tél áldozataira emlékezve a tavasz virágait osztjuk szét a járókelők és a vendégeink között.
Ha úgy gondolod, hogy más is szeretne a menethez csatlakozni és a tél áldozataira emlékezni, hívd el vagy küld tovább meghívónkat.


Menhely Alapítvány


Megközelíthető: 4-es 6-os villamos Király utcai megállójától.


 


Nagyobb térképre váltás

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com