Belföld

Tisztelt Kollégák!

A Szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai éve kapcsán a Hajléktalanokért Közalapítvány a Szociálpolitikai és Munkaügyi Intézet felkérésére - folytatva a 2010. február 25-én megkezdett szakmai párbeszédet - 2010. június 22-én szakmai napot rendezett „Utak és esélyek - a “pozitív zéró tolerancia” lehetőségei a gyakorlatban” címmel.

A szakmai nap résztvevői – számos aktuális és egyben jövőbeli cselekedeteinket is meghatározó kérdés megvitatása mellett - egyetértettek abban, hogy kívánatos lenne a mellékelt Állásfoglalást útjára bocsájtani, majd az azzal egyetértő szervezetek neveinek feltüntetésével eljuttatni a megfelelő kormányzati szervekhez.

Ezért tisztelettel arra kérünk Benneteket, hogy amennyiben az Állásfoglalásban foglaltakkal egyetértetek, akkor az

„Az Állásfoglalással egyetértünk.

…………………………………….....................................................................................................................(.A szervezet, vagy a szervezeti egység neve)

……………………………………....................................................................................................................(A szervezet, vagy a szervezeti egység képviselőjének neve)”üzenetet küldjétek meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre[] legkésőbb 2010. július 10-ig (annak érdekében, hogy az Állásfoglalást továbbíthassuk).

 


Üdvözlettel

Budapest, 2010. június 22.

     Győri Péter                                                                Lőrincz Norbert

 

Az email tárgyánál lehetőleg jelöljétek meg, hogy „Állásfoglalás – aláírásgyűjtés”

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com