Vélemény

Senki nem kért rá minket. Csak segíteni próbáltunk, olyan embereknek akiknek nem lehetett igazi boldog ünnepük.

Számtalan történetet hallgattunk végig...és hálásak voltak érte!

Éjszaka indultunk el Diácskával...magunkhoz vettünk 50 db szenvicset, 4 kiló szaloncukrot, meleg takarókat, pár kiló narancsot és néhány csokimikulást, és három rúd bejglit...

Mire mindent kiosztottuk, nem tudtunk beszélgetni egymással. Némán ültünk a kocsiba és a könnyeinket nyeldestük, miközben kavarogtak a gondolataink pl. arról a bácsiról aki 30 éve hajléktalan...Egy kamion ajkánál az autójukba rohant és a felesége a két pici ikerlányaival együtt szörnyethalt...Nem az Ő hibája volt! Nem tudta feldolgozni, eladta a házát és többé semmi nem érdekelte.

 

Sírt amikor mellé ültem, és mondtam neki csináljunk egy vidám fotót együtt karácsony alkalmából...azt mondta, hogy senki nem mer hozzájuk érni, nemhogy megsimogatni és odabújni! 30 éve az utcán lakik...32 éves vagyok! Értitek?

 

 

Két fia van...három éve hajléktalan, meghalt a felesége a polgármester pedig elvette a lakását. A fiai nem segítenek, az egyik börtönben ül, a másik meg Görögországban él. Két hete egy vascsővel fejbeverték és elvették a csomagjait...tegnap este szakadt az eső és a lakása ( dobozok ) eláztak, csak takarót tudtunk adni és pár jó szót neki is...

 

Még rengeteg fotó és történet lesz. Higgyjétek el! Nem minden hajléktalan, alkoholista és büdös...találkoztunk diplomás emberekkel is! Akiket tegnap maglátogattunk, a család és a szeretet hiányát nem tudják, hogyan feldolgozni.

Vannak olyan gerinctelen emberek akik megverik őket, és némi apróért internetes oldalakra rakják fel ezeket a szerencsétleneket csakhogy röhöghessenek...szerintem nem vicces!

Hát igy telt a pornósztár és barátnője szentestéje...De örömmel tettük és kérek mindekit más is segítsen, ha tud!!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
0 #3 Németh Kata 2015-12-12 00:51
Nagyon megható képek és remélem,hogy idén is megteszitek, hogy kimentek hozzájuk. Én is gondoskodom egy hajléktalan bácsiról, bevittem egy szállóra, mert Ő be akart menni és azóta is tartom vele a kapcsolatot. Sajnos csak azon tud az ember segíteni, aki akarja is, hogy segítsenek rajta.
Idézet
 
 
0 #2 Laibl-Sáfráyn Mária 2014-05-07 10:44
Kedves "JUDYNERO"!

Szeretnék engedélyt kérni, hogy egy anyagomhoz a fényképedet és ezt az idézetet felhasználjam.
Köszönettel: Mara

"Sírt amikor mellé ültem, és mondtam neki csináljunk egy vidám fotót együtt karácsony alkalmából...az t mondta, hogy senki nem mer hozzájuk érni, nemhogy megsimogatni és odabújni! 30 éve az utcán lakik...32 éves vagyok! Értitek?"
Idézet
 
 
0 #1 Buzás Endre 2009-12-26 23:15 Idézet
 

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com