Vélemény

Múlt heti ferencvárosi demonstrációnk látszólag hatástalan maradt, ezért A Város Mindenkié csoport élőlánccal tiltakozik egy ferencvárosi család emberhez méltó elhelyezés nélküli kilakoltatása ellen.


Időpont: 2010. május 13. (csütörtök) 9.30

Helyszín: 1092 Budapest, Koppány utca 3.


A ferencvárosi Varga család azután kényszerült utcára, hogy a „Dzsumbuj” általuk lakott épülettömbjét elbontották. 2009. augusztus végén kislányuk súlyos egészségügyi állapota miatt illegálisan beköltöztek egy ferencvárosi önkormányzati bérlakásba.

A szülők hónapok óta folyamatosan keresték a megegyezést a lakásügyi osztály előadóival, valamint a polgármesterrel is, míg május 10-én kézhez nem kapták a végzést: el kell hagyniuk a lakást.

A Város Mindenkié csoport a kilakoltatás időpontjában élőlánccal tiltakozik az emberhez méltó elhelyezés nélküli kilakoltatás ellen.

CSATLAKOZZ TILTAKOZÁSUNKHOZ:
VEGYÉL RÉSZT AZ ÉLŐLÁNCBAN, VAGY MEGJELENÉSEDDEL FEJEZD KI SZOLIDARITÁSOD!

Kérjük, ha beállnál az élőláncba, jelezd nekünk e-mailen az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen vagy telefonon: 06 20 381 89 96 (Udvarhelyi Tessza)

Információ a Város Mindenkiéről:

A Város Mindenkié hajléktalan és nem-hajléktalan aktivisták csoportja, melynek célja a hajléktalan emberek jogvédelme és társadalmi változások elindítása a hajléktalanság felszámolása érdekében.


További információ: www.avarosmindenkie.blog.hu

Kapcsolat:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. '; document.write( '' ); document.write( addy_text57752 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Vojtonovszki Bálint: +36204499110

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com