Vélemény

A hely című riportműsor szokatlan, érdekes és fontos helyekre viszi el a hallgatókat. Helyszíneinkre egy hónapon keresztül négyszer is visszatérünk.

Mozgó stúdiónk kitelepült egyebek között a metróalagút Duna alatti fúrására, a színházi díszletek mögé, a tűzoltóság, a rendőrség, a légi mentők bevetéseire, megnéztük a Sziget fesztivált, az áruházakat, csarnokokat hátulnézetből, és a tudományos kutatóműhelyeket munka közben. Bemutatjuk a vadászpilóták, a vasutasok, a tűzszerészek, a vidéki tévések munkáját, a parlament és az Afganisztánban szolgáló magyar katonák életét is.

A műsorban sok előre fölvett riport, archív felvétel is előfordul, amelyre szereplőink a helyszínen reagálnak. Olyan helyeket keresünk föl, ahová az átlagember soha nem jut el, s ahol érdekes események történnek, izgalmas személyiségek élnek és dolgoznak, s ahol már a „hely szelleme” is megérinti az odalátogatót.

 

Aluljáró sorozatunk ismétlésének második darabja a Nyugatiról szól. Legtöbbünknek, akik ott rendszeresen járkálunk a zsibvásár, a padlón fekvő és minden egyéb kis zugban ücsörgő hajléktalan emberek jutnak először eszünkbe. Persze ez is a kép része, és az eredeti, 50 perces változatban volt is szó róla, de az ismétlésben a zenészekre és a nyugati aluljáróra, mint élhető térre koncentrálunk. Kerekedjenek fel velünk, kicsit vissza a hűvösbe és fedezzük fel az aluljáró játékosabb arcát!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com