Belföld

Kedves Kollégák!

A "Február Harmadika" Munkacsoport 2014-ben is megszervezi a hajléktalan emberek élethelyzetét felmérő adatfelvételét melynek keretében Budapesten 1999 óta, vidéken 2006-tól minden évben kérdőíves felmérés zajlik a hajléktalan emberek körében. A "Február Harmadika" Munkacsoport adatfelvétele immár 15. éve minden évben több ezer hajléktalan ember életviszonyait rögzíti, független adatfelvételként az ellátásban résztvevők összefogásán alapszik, szakértői elemzés mellett alkalmas a döntések tényalapú megalapozására, illetve a döntések hatásainak elemzésére: ennyiben egyedülálló Európában. A kutatás anonim kérdőívén alapadatokra, a hajléktalanná válásra, a hajléktalanként eltöltött időre, a jövedelemre, munkavállalásra, és az életmódra vonatkozó kérdések szerepelnek.  A kérdések egy része minden évben azonos, míg bizonyos specifikus kérdéscsoportok évről évre változnak. A 2013-ban kitöltött kérdőívek száma túllépte 9.000 db-ot.

Az adatfelvételhez a hajléktalan emberek számára szállást nyújtó, illetve utcai szociális munka szolgálatot működtető szervezetek csatlakozhatnak.

A csatlakozási szándék jelzésének határideje: 2014. január 20.

Kérjük a hajléktalanellátó szervezeteket, hogy csatlakozzanak az adatfelvételhez annak érdekében, hogy 2014-ben is a lehető legtöbb megkérdezett hajléktalan ember válaszai álljanak rendelkezésünkre.

A felmérésben való részvétellel, illetve a korábbi felmérések eredményeivel kapcsolatban információ kérhető elsősorban a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, vagy:

Szabó Andrea: 06-30-630-66-68, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Gurály Zoltán: 06-20-934-58-21, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Együttműködésüket előre is köszönve,

A „Február Harmadika” munkacsoport nevében,

Gurály Zoltán, Szabó Andrea

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com