Belföld

P á l y á z a t i   f e l h í v á s

A Van Esély Alapítvány pályázatot hirdet hajléktalanságból való kiutak segítésére.

Az alapítványhoz segítő szakemberek pályázhatnak hajléktalan / megoldatlan lakhatású ügyfeleik részére, személyre szabott és hosszú távú megoldást ígérő programokkal. Olyan segítő szakemberek, elsősorban szociális munkások jelentkezését várjuk, akik hajléktalan ügyfeleikkel végzett esetmunka során, ügyfelükkel közösen olyan konkrét célokat jelöltek meg, melyek segíthetnek az illetőnek biztosabb körülményeket teremteni és önállóbb életet élni, de erre a megfelelő fedezetet még nem találták meg.

Részletesen a programról:

A Van Esély Alapítvány 2000 óta nyújt anyagi és szakmai támogatást hajléktalan emberek és segítőik részére. Célunk, hogy személyre szabott és hosszú távú megoldást ígérő, a hajléktalanság állapotából kivezető utakat segítsünk. Az alapítvány által nyújtott fél éves program során egyrészről egy konkrét személyes beruházáshoz (elsősorban képzéshez, munkaerő-piaci programhoz, munkaeszköz vásárláshoz) nyújtunk anyagi támogatást, másrészről a program megvalósítását kísérő, intézmény-független segítőmunka tiszteletdíját, és szakmai hátterét biztosítjuk.

Pályázatunkon a pályázati adatlap kitöltésével, illetve egy részletes eset-, és programleírással lehet részt venni. Az eset- és programleírásnak tartalmaznia kell a hajléktalan ember életútját, jelen helyzetének, hajléktalanná válásának körülményeit, a pályázott projekt célját és költségeit, illetve egy segítségnyújtási tervet, melyben szerepelnek az ügyfél előrejutásával, esetleges státusváltásával kapcsolatos konkrét lépések. Ezeknek módjára, céljára vonatkozóan az alapítványnak nincsenek megkötései: a tervezést teljes egészében a pályázó segítő, illetve ügyfele határozza meg.

A pályázatok beadásának határideje: 2014. november 30.

A program időtartama: 2015. január – június (legfeljebb 6 hónap).

Hajléktalan emberek számára biztosított támogatási keretösszeg összesen: 600 000 Ft

Elnyerhető támogatási összeg pályázatonként: minimum 50.000.-, maximum 100.000.- Ft

A pályázaton való részvétel pontos feltételeit, és a pályázat elkészítésének szempontjait a pályázati felhívás részét képező pályázati útmutató tartalmazza. A pályázatot a felhívás mellékleteként közreadott pályázati adatlapon kell benyújtani. A pályázati felhívás és adatlap letölthető az alapítvány honlapjáról: www.vanesely.hu

A pályázati felhívásról további információ, valamint pályázati tanácsadás munkaidőben kérhető a 06-20/587-2380-as telefonszámon, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Budapest, 2014. november 10.

A Van Esély Alapítvány Kuratóriuma

BŐVEBBEN :
Pályázati Adatlap:


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com