Belföld

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája  2015.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2015-ben is megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A  konferencia tervezett

időpontja:                          2015. szeptember 3-4.

helyszíne:                            Riviéra Parkhotel, Balatonföldvárregisztráció időszaka:   2015. július 15. – 2015. augusztus 15.

Az Országos Konferencián ismét lehetőséget szeretnénk biztosítani programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van a hotel aulájában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére, szociális vásár jelleggel.  Amennyiben információs standot kívánnak állítani, vagy saját pulttal részt venni, kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit.

A standok igénylését 2015. augusztus 1-ig várjuk a

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   címen.

A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt. A rendezvény meghívóját és a regisztrációs lapot várhatóan július hónap közepén tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton is megküldjük a regionális diszpécserszolgálatok részére, akik továbbítják a hajléktalanellátó szervezetek felé. A konferencia résztvevőinek a tavalyi évhez hasonlóan, idén is hozzájárulást (várhatóan 6.000 Ft/fő) kell fizetni, függetlenül attól, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat vesz igénybe.

A konferenciával kapcsolatban felvilágosítást adunk az +36/30/3268067 telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címen.

Üdvözlettel a konferencia szervezője, Kemecsei Judit

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com