Belföld

Meghívó

Az utcán élő hajléktalan személyek társadalmi visszailleszkedésének, sikeres munkaerő-piaci integrációjának megalapozását segítő országos szakmai műhelytalálkozóra

A műhely időpontja: 2015.09.21. 10.00-14.30 óra

A rendezvény helyszíne: Hajléktalanokért Közalapítvány

1067 Budapest, Szobi utca 3., 2-ik emeleti nagyterem


A szakmai műhely tervezett témája:


A szociális munka dilemmái a TÁMOP 5.3.3. projektek megvalósítása kapcsán

A csoportmunka során kitérünk a programba bevont hajléktalan személyek támogatott lakhatásba, illetve foglalkoztatásba való bevonásának tapasztalataira. A közös munka lehetőséget nyújt a személyes tapasztalat megosztásra, és arra, hogy a szociális munkás/mentor milyen elakadásokkal, kihívásokkal és dilemmákkal szembesül a projekt keretében végzett munkája során.

A műhelytalálkozó során a témát tréning módszerekkel igyekszünk feldolgozni.

A műhelyt koordinálja: Kármán Erika tréner

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a szakmai műhelytalálkozón kizárólag olyan szervezetek képviselői vegyenek részt, akik TÁMOP-5.3.3-12/1-2, valamint a TÁMOP-5.3.3-13 pályázatokat valósítanak meg, illetve részt vesznek/vettek valamely támogatott lakhatást biztosító projekt megvalósításában, és van személyes tapasztalatuk. A téma megismerésének tréning módszerekkel történő feldolgozása érdekében, kérlek benneteket, hogy a szakmai műhelytalálkozón lehetőleg egy, maximum két fővel képviseltessék magukat azon szervezetek, amelyek támogatott lakhatási, innovatív hajléktalanellátó programban vesznek/vettek részt.

A szakmai műhelytalálkozók végig kívánják kísérni a 2012 decemberében kiírásra került TÁMOP-5.3.3-12/1-2, valamint a TÁMOP-5.3.3-13 hazai és Európai Uniós társfinanszírozással megvalósuló, utcán élő hajléktalan személyek társadalmi visszailleszkedésének, sikeres munkaerő-piaci integrációjának megalapozását segítő pályázati programot.

A műhelyek kulcsszerepet kívánnak betölteni a hajléktalan emberek társadalmi integrációját célzó programok tervezésében, megvalósításának segítésében, szakmai konzultáció biztosításában, lakhatási- és foglalkoztatási információk nyújtásában, a megvalósítást segítő szakmán belüli és kívüli kapcsolatok építésében.


Kérjük, hogy – a műhely szervezhetősége érdekében - telefonon vagy e-mailben jelezze számunkra részvételi szándékát.

További felvilágosítás az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület

Ördög Miklós

Tel: 76 /505-816

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Kecskemét, 2015. szeptember 10.Ördög Miklós

szakmai vezető


Tájékoztató utazási költség térítéséről

A műhelyre utazás költségeit – tömegközlekedés használata esetén - utólagosan, a következő hónapban megrendezett műhelytalálkozón a Magyar Máltai Szeretetszolgálat megtéríti. A költségtérítés módja:

  • A műhely találkozón egy szervezettől, ellátási egységenként maximum 3 fő részvételének utazási költsége támogatható.
  • Ellátási egység alatt a 1993. évi III. törvényben nevesített szociális alapszolgáltatást és szakellátást nyújtó intézményeket értjük.
  • Kizárólag teljes áru menetjegy vásárolható.
  • Az oda- és visszaútra külön-külön kell a jegyet számlára megvásárolni (hogy a leadott jegy és a számla ne váljon el egymástól).
  • Áfá-s számlát kell kérni.
  • Számlázási cím:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület

6000 Kecskemét, Hoffmann J. u. 11.A műhelyre utazás költségeit – személygépjármű használata esetén is – utólagosan a Magyar Máltai Szeretetszolgálat megtéríti.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com