Belföld

A Hajléktalanokért Közalapítvány RSZTOP-2 Projektirodája várhatóan 1 2016. november 1. és 2020. december 31. között heti öt napon át (munkanapokon), országosan 4.000 hajléktalan ember részére biztosít napi egyszeri étkezést. Az élelmiszer a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendeletnek megfelelően tervezett és elkészített étel, melyet mikrohullámú sütőben melegíthető adagonkénti csomagolásban kell biztosítani. Amennyiben az étkeztetésre kijelölt hely alkalmas, hogy ott a hatályos jogszabályok szerinti felszolgált, kiadagolt étkezés történjen, akkor a szolgáltatást csomagolás nélkül, a meleg étel elkészítés, szállítás, tárolás és kiosztás szabályainak megfelelően is lehet biztosítani a Hajléktalanokért Közalapítvány döntése alapján.

Az RSZTOP - 2 folyamata

3.1. A Hajléktalanokért Közalapítvány RSZTOP-2 Projektirodája a jelen felhívásra beérkezett együttműködési ajánlatok alapján kiválasztja: - az együttműködő partnereket, - a szolgáltatás biztosítására szolgáló lehetséges helyszíneket, - a helyszíneken biztosítható maximális kapacitásokat (adagszámokat), - és a közbeszerzésre kerülő szolgáltatások típusát. 3.2. Az RSZTOP-2 Projektiroda a szolgáltatás biztosítására előzetes együttműködési megállapodást köt  az együttműködő partnerekkel. Az előzetes együttműködési megállapodást az RSZTOP-2  Projektiroda a jelen ajánlattételi felhívásra beadott és elfogadott ajánlat alapján, az elfogadott ajánlatok benyújtóival köti meg, az RSZTOP-2 Projektiroda döntése alapján. 3.3. Az RSZTOP-2 Projektiroda az együttműködő partnerek ismeretében, a kapacitás, és helyszín meghatározás alapján közbeszerzési eljárást folytat le élelmiszerbeszállítók részére, a hajléktalan emberek részére történő szolgáltatások (élelmiszer-biztosítás-, és szállítás) biztosítására. 3.4. A közbeszerzés során beérkezett ajánlatok határozzák meg, hogy melyik ajánlattevővel, mely megvalósítási helyszínen és hány fő számára kerül sor a szolgáltatás biztosítására. 3.5. A közbeszerzési eljárás eredményeinek figyelembe vételével az RSZTOP-2 Projektiroda végleges együttműködési megállapodást köt az együttműködő partnerekkel. Amennyiben a közbeszerzési eljárás során eltérés mutatkozik az együttműködésre beadott ajánlat (felajánlott kapacitás), és a  biztosítható adagszám között, az előzetes együttműködési megállapodás újratárgyalása szükséges. Amennyiben az együttműködő partner az előzetes együttműködési megállapodás megkötésekor előre nem látható körülmények miatt az előzetes együttműködési megállapodás teljesítésére nem képes, indokolt kérelem előterjesztésével az előzetes együttműködési megállapodást felmondhatja. 3.6. Az RSZTOP-2 Projektiroda az együttműködő partnerekkel és a közbeszerzésen nyertes ajánlattevőkkel közösen megkezdi a program megvalósítását. 3.7. A program a továbbiakban az RSZTOP-2 Projektiroda koordinációjával, az RSZTOP-2 Projektiroda, a hajléktalanellátó szervezetek (együttműködő partnerek), valamint az élelmiszert biztosító cégek közötti szoros együttműködésben zajlik. 3.8. Az RSZTOP-2 Projektiroda folyamatosan ellenőrzi, monitorozza az együttműködő partnerek, szolgáltatók tevékenységét, vezetett nyilvántartásait, beszerzett élelmiszer minőségének, szállításának megfelelőségét és a célcsoporthoz való eljuttatásának módját. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy amennyiben a Hajléktalanokért Közalapítvány a Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása RSZTOP-2 című felhívás alapján benyújtott támogatási kérelme nem nyer támogatást, illetve ha a közbeszerzési eljárás részben sikeres, sikertelen, vagy egyes együttműködő partner esetében sikertelen, az előzetes együttműködési megállapodás hatályát veszítheti.
Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com