Belföld

Közel 47 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot írt ki a szociális tárca pályázatkezelő cége a 2010-es szegénység évének reklámozására - írja a Magyar Nemzet a szerdán megjelent kiadásában. A lapot az MTI szemlézte.
A "Reklámra költik a szegények pénzét" címen megjelent cikk ismerteti, hogy a 2010-es szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai éve program egyes kommunikációs feladatainak tervezésére és ellátására lehet ajánlatot adni.

A lap rövid összeállítást közöl a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeire (BMSZKI) hivatkozva a hajléktalanok ellátásról. Eszerint a BMSZKI nappali melegedőjében a kiegészítő étkezés személyenként 108 forintba kerül, a teljes napi ellátás pedig 800 forint költséget jelent. Az éjjeli menedékhelyen 1.400 forint egy éjszakára egy hajléktalan elhelyezése, míg a népkonyhák működéséhez nyújtott állami normatíva 2010-ben 218 forint körül alakul - olvasható a Magyar Nemzetben.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com