Belföld

Tisztelt Munkatársak, Kedves Kollégák!


Az imént kiküldött levél alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. február 24-én 12 órától kiadta a Vörös Kódot, az erről szóló hivatalos értesítést az eljárási protokollnak megfelelően továbbítottuk számotokra.

Ezzel párhuzamosan mi is azt szeretnénk kérni, hogy biztosítsátok a nyáron megkötött Együttműködési Szándéknyilatkozat „Vörös riasztás” fejezetében önként vállalt szolgáltatásokat! Az anyagot tájékoztatásul mellékelem.

Az éjszakai túlélési pontok listája a holnapi naptól elérhető lesz a diszpécserportálon (www.diszpecserportal.hu), a lista nyilvános, bárkinek továbbadható. Ezekbe az intézményekbe ti is küldhetitek a fedél nélkül élőket.

Ugyancsak kérem, ha bármelyik utcai gondozó szolgálat megszokott működési idején felül is ellátási területén tartózkodik, tud fogadni utcai bejelentést, ezt mindenképpen jelezzétek e-mailben telefonszolgálatunk felé! (Akár benne volt a nyári megállapodásban, akár nem.)


Telefonszolgálatunk a következő napokban a közterületen élő fedél nélküli emberekkel kapcsolatos bejelentések miatt várhatóan túlterhelt lesz, ezért ha a témával kapcsolatban bármilyen kérdésetek, problémátok van, hozzám forduljatok a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!


Segítségeteket, együttműködéseteket előre is megköszönöm!


Budapest, 2018. február 23.


Üdvözlettel: Kártyás Irén

egységvezető

Menhely Alapítvány

Diszpécser Szolgálat


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com