Belföld

Mindenki vigyen magával egy kis forró teát, szendvicset, és adja oda az utcán fagyoskodó hajléktalanoknak - kéri az MDF politikusa. "Kérek mindenkit, amikor kilép, akár az év első napján, akár a tél más napján az utcára, vigyen magával egy forró teával megtöltött, egyébként kidobásra szánt műanyag palackot, valamint - ha teheti - egy szendvicset, és adja oda egy hajléktalannak" - olvasható Herényi Károly január elsejei felhívásában, amelyet így írt alá: MDF-elnökhelyettes, magyar állampolgár.

"Ne feledjék, ami nekünk néhány perces, semmibe nem kerülő segítség, az egyes esetekben életet menthet. Kívánok mindenkinek egy emberibb, boldogabb új esztendőt, mert higgyék el, elsősorban rajtunk múlik, milyen lesz 2010." - áll a közleményben.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
0 #2 Kardos 2010-01-05 20:34
Ez a viselkedési forma sajna nem csak a politikusokra jellemző.
Idézet
 
 
0 #1 pelle 2010-01-04 12:34
csak egy kis színes hír: A képviselő úr az Orsz. Szoc. Biz. 2009.11.02-i ülésén a Magyarországi Szegénységellen es Hálózat neki nem tetsző álláspontjára következő épületes megjegyzését bírta megtenni

„a szegények érdekeit képviselő szervezeteknek az az érdekük, hogy legyenek szegények”.

mindezek mellet az év elején természetesen Ő is úgy szavazott, (a szavazás sajnos 360 igennel egyhangú volt) hogy Magyarország ne csatlakozzon az Európai Szociális Karta 31. cikkelyéhez, melyben a hajléktalanság középtávú felszámolását célzó intézkedéseket kellett volna vállalni.

pelle
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com