Belföld

Hajléktalanokért Közalapítvány és az Összefogás a Budapesti Lakástalanokért és Hajléktalan Emberekért Közalapítvány - FogLak Projekt.

A Hajléktalanokért Közalapítvány és az Összefogás Közalapítvány TÁMOP 5.3.2. programjának keretében 2010. november 4-én rendezett szakmai napján megállapodás született a hajléktalanellátás képviselői a Menhely Alapítvány, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei valamint az Országos Mentőszolgálat, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Fővárosi Közterület-felügyelet, és a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége között a közterületen élő hajléktalanok hatékony ellátása érdekében. A hideg idő beköszöntével együtt járó életveszélyes helyzetek megoldása, lehetőség szerinti megelőzése csak az érintett szervezetek szoros együttműködésével lehetséges, ezért a jelenlévők megállapodták a szervezeteik által működtetett ügyeleteik, diszpécser szolgálataik összehangolt működéséről, egymás folyamatos tájékoztatásáról. A Menhely Alapítvány vállalta, hogy a mentőszolgálat és a polgárőrség munkatársai számára szaktanácsadást biztosít a hajléktalan ellátó rendszer felépítéséről, ellátott feladatairól és ezek igénybevételének feltételeiről, a szükséges döntések, gyors és szakszerű meghozatala érdekében. Az Összefogás Közalapítvány vállalta a projekt költségének terhére olyan tájékoztató kártyák elkészítését, amelyen az érintett szervezetek munkatársai számára szükséges információk szerepelnek.


Kapcsolattartó: Dávid István
06-70/425-01-37
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com