Belföld

Halálra égett egy hajléktalan férfi Vácon, a baleset kedd hajnalban történt. Töttős Györgyi, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a hajléktalan férfi és ismerőse egy téglából épült garázsban éltek, ott keletkeztek a lángok.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az eset kapcsán elmondta: a férfi és a nő huzamosabb ideje élt a garázssoron. Kedden reggel valami lángra kapott az alkalmi lakásban, az 54 éves férfi meghalt, a nőt súlyos sérülésekkel kórházba vitték. A rendőrség a bűncselekmény lehetőségét kizárta, a baleset körülményeit még vizsgálják. A Független Hírügynökség úgy tudja, az elektromos hősugárzó okozhatta a tüzet.

Budapesten is tűzhalált halt egy hajléktlan

Mint ismert, hétfőn késő este Budapesten is történt egy halálos tűzeset: egy bódéban lakó férfi égett halálra a II. kerületi Hideg utcában. A tűzoltók hamar eloltották a lángokat, de a férfi életét már nem lehetett megmenteni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint közigazgatási eljárás indult az ügyben, hogy kiderítsék a hajléktalan férfi halálának körülményeit, és hogy miért gyulladt ki az ideiglenes hajlék.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com