Dél-Alföld

A tartós hideg miatt keddtől éjszaka is nyitva tart a Máltai Szeretetszolgálat Hoffmann János utcai nappali hajléktalan melegedője, ahová egyébként folyamatosan érkeznek a különböző felajánlások, tartós élelmiszerek, sütemények, meleg ruhák. A szolgálatnál azt mondják, egész évben sokat segítenek az emberek, de ilyenkor ugrásszerűen megemelkedik az adakozási kedv.

Kabátban ücsörögnek a hajléktalanok a Máltai Szeretetszolgálat nappali melegedőjében, kint pedig több centiméteres hótakaró fedi az utakat, éjszaka pedig mínusz 10 fok alá is csökken a hőmérséklet. A szeretetszolgálatnál ezért azt a döntést hozták, hogy a mai naptól a nappal melegedő éjszakai is nyitva tart egészen az intézkedés visszavonásáig.

Az adományok egyébként folyamatosan érkeznek a Máltai Szeretetszolgálathoz, sokan hoznak tartós élelmiszereket és ruhát, így tett Rossi Judit is, aki a múlt héten meleg pulóverekkel, most pedig kenyérrel és konzervekkel érkezett.

A nagy hidegre való tekintettel egyébként nem csak a nappali melegedőt tartják nyitva éjszakánként, hanem ilyenkor kiemelt étkeztetést is biztosítanak a hajléktalanok számára.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com