Dél-Alföld

Az elmúlt huszonnégy órában 21 embert, elsősorban időseket és hajléktalanokat helyeztek biztonságba a hatóságok a hideg miatt Csongrád megyében: Hódmezővásárhelyen, Tömörkényen, Kisteleken 1-1 főt, Csongrád városában pedig 18 főt – közölte a megyei védelmi bizottság szombaton az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Csongrád megyében a kijelölt melegedőhelyek folyamatosan működnek. A megye tűzoltóságai eddig 10, az időjárással összefüggésbe hozható közlekedéséi balesetnél segítettek. A szakemberek 2 súlyos- és 1 könnyű sérültet mentettek.

A helyi, illetve helyközi közlekedés lelassult, előfordul, hogy a menetrend szerint közlekedő autóbuszok késnek, átlagosan 20-30 percet. A vonatoknál hasonló késések fordulnak elő. Ennek ellenére a közlekedés folyamatosan biztosított. Csongrád megyében járhatatlan út, illetve külvilágtól elzárt település jelenleg nincs.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szegedi állomásának előrejelzése szerint a havazás a késő esti-éjszakai órákig még folytatódik. A közutak tisztítása jelenleg 21 géppel folyamatosan zajlik.
- MTI - 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com