Dél-Alföld

Mostantól nem lehet életvitelszerűen tartózkodni a város temetőben. Nem tudni, hogy ez csak a hajléktalanokra, vagy a túlvilági személyekre is vonatkozik-e.

A békéscsabai képviselőtestületben péntek délelőtt élet-halál kérdések kerültek terítékre. A képviselők eldöntötték, hogy két részletben 98 millió forint hitelt vesznek fel az Unicredittől, amelyet a város fejlesztésére fordítanak. Eközben a város adósságkonszolidációjáról is szóba keült, a beol.hu tudósításából azonban nem derült ki, mire jutottak.

Azt viszont sikerült eldönteniük, hogy nem lehet életvitelszerűen tartózkodni a temetőkben, a csatorna partjain, a vasútállomáson és annak környékén, valamint "a Bartók Béla út, Dózsa György út, Vilim utca, Derkovits sor, Kiss Ernő utca, Luther utca, Illésházi utca, Tinódi utca, Szabolcs utca által határolt területen is, valamint a József Attila-, a Kazinczy-, a Millennium- és az Áchim L. András lakótelepen, továbbá az Erzsébet lakóparkban".

 Sajnos nem tudjuk, hogy a kitiltásról szóló vitában megjelentek-e a halál utáni élet problematikájáról szóló érvek.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com