Dél-Alföld

Hajléktalanokkal virrasztanak csütörtök éjszaka Szegeden a Dugonits téren. A rendezvény szervezői - a szegedi katolikus egyetemi lelkészség - ezzel a fedél nélküliek problémáira akarják felhívni a figyelmet. A reggel hat óráig tartó rendezvényen az érdeklődők közelről láthatják a hajléktalanok világát, beszélgethetnek velük és adakozhatnak nekik. A rendezvény helyszínén felállítottak egy sátrat, ahová tartós élelmiszercsomagokat, ruhákat, hálózsákokat, gyertyákat várnak. Van orvosi sátor is, ahol a magyar orvostanhallgatók egyesülete a betegségek megelőzéséről tájékoztatja az összegyűlt hajléktalanokat - mondta a Független Hírügynökségnek Bartucz Katalin, a Szeged-Csanádi Egyházmegye médiareferense.

Az este folyamán lesz koncert, a hajléktalanok alkotásaiból kiállítás, közös éneklés és imádság, vetélkedő, vers- és prózamondás, valamint hajnalig virrasztás és forró tea.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com