Belföld

Tisztelt Kollégák!


Megkezdjük felkészülésünket a 2011-es Homeless World Cup-ra. A bajnokság idén Párizsban, az Eiffel Torony tövében kerül megrendezésre augusztus 19 és 26 között.


Várjuk mindenki jelentkezését, aki elmúlt 16 éves és van kedve a 64 nemzet részvételével megrendezendő nagyszabású bajnokságon Magyarország színeiben pályára lépni.
Női játékosok előnyben!

Az aktív felkészülés ideje alatt heti 4 alkalommal tartunk edzéseket, (2 technikai és 2 erőnléti) kedd, szerda, csütörtök és szombat. Annak, aki vállalja, hogy az összes edzésen megjelenik, szállást és napi egy alkalommal meleg étkezést is biztosítunk.

Az edzéseken és a Világbajnokságon való részvétel ingyenes. Kitartó és megbízható sportolóink számára felszerelést biztosítunk már a felkészülési időszakban is.
A Párizsba utazó válogatott teljes futballfelszelést kap a bajnokságon: mez, melegítő, futballcipő (Nike), sportszár stb.

A Homeless World Cup (Hajléktalan Futball Világbajnokság)

A Hajléktalan Világbajnokság egy olyan verseny az egész világra kiterjedő sportesemények között, mely életeket változtathat meg. Magyarországtól Ausztráliáig, Dél-Afrikától Portugáliáig, Kameruntól Brazíliáig, Németországtól Angliáig a részvevők olyan lehetőséget kapnak arra, hogy országukat képviseljék, mely csak egyszer adódik az életben, és amely örökre megváltoztathatja addigi életüket. Eddig a játékosok 77%-a lelt otthonra, hagyott fel a kábítószer- és alkoholfogyasztással, kezdett bele tanulmányokba, új munkába, képzésbe, családi kapcsolatok helyrehozatalába.
Hamisítatlan harciasság, bátorság, dicsőség és nemzetközi futball.

Jelentkezni lehet a szombati edzéseken, vagy a VIII. kerület Dankó utca 9-ben, az ügyeletes szociális munkásnál.

Minden jelentkezővel személyre szabott megállapodást kötünk a felkészülés idejére.
Bővebb információt a Dankó utcában vagy az edzések helyszínén kaphatnak az érdeklődők.


A szombati edzés helyszíne és időpontja:

2011. április 9-től szombatonként 10-től 12 óráig a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.
Megközelítés legegyszerűbben autóbusszal vagy villamossal. Függetlenül attól, hogy melyik irányból, a 4-es vagy a 6-os villamosról a Margit-híd megállónál kell leszállni. Innen kb. 200 méter séta.
Az Árpád hídtól induló 26-os autóbusszal is megközelíthető, ekkor a Margitsziget, Centenáriumi emlékműnél kell leszállni, ahonnan 1 perc gyalog az atlétikai centrum. Az Árpád híd budai hídfőjétől (Szentlélek tér) is megközelíthető a 134 és 134A jelzésű autóbuszokkal, melyek végállomása szintén a Centenáriumi emlékműnél található.

 

PLAKÁT


Várunk mindenkit szeretettel.


Tisztelettel: Rákos András
OSE


Budapest, 2011-03-25

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
0 #1 slopper 2011-03-30 11:42
"várjuk mindenki jelentkezését", Akkor az nem homeless world cup lesz hanem everybody world cup?
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com