Dél-Alföld

Befejeződött a száz milliós felújítás, átadták a megújult Kistérségi Szociális Szolgáltató Központot. A halasi Idősek Otthonának felújítása 40, a Családok Átmeneti Otthonáé szintén 40, a Hajléktalan Szálló felújítása pedig 20 millió forintos beruházás volt európai uniós forrásból.

A hőszigetelések, nyílászárócserék és elektromos korszerűsítések lehetővé teszik az üzemetetési költségek csökkenését, de megoldódtak az akadálymentesítések is, illetve modernebbek, komfortosabbak lettek az intézmények. A beruházás nagy álma volt az intézmény szeptemberben tragikus autóbalesetben elhunyt vezetőjének, Gép Károlynénak. Kollégái rá is emlékeztek az avatáson.

A Családok Átmeneti Otthonába és a Hajléktalan Szállóba már megkezdődött a lakók beköltözése, az időseknek viszont még egy kicsit várni kell az épület száradása miatt. Ők jelenleg a kórház volt bőrgyógyászatának az épületében vannak elszállásolva, de úgy tervezik, hogy legkésőbb január elején birtokba vehetik a megújult épületet. A Dongérvölgyi út után a szociális intézmény Halas második uniós forrásból megvalósult beruházása.

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com