Dél-Alföld

Egy férfi meghalt, egy másik pedig megsérült szombaton Békéscsabán egy hajléktalanszállóban. Mindketten több szúrt sebbel kerültek kórházba, a rendőrség a késeléssel egy 53 éves férfit gyanúsít, aki szintén a szálláson élt.

A rendőrséget szombat délután riasztották a békéscsabai hajléktalanszállóhoz, mert az ott lakók először veszekedni, majd verekedni kezdtek. A mentők és a rendőrök szinte egyszerre értek a helyszínre, ahol két sérültet találtak, egy 36 éves és egy 29 éves férfit, akik mindketten a szállóban laktak. A testükön több szúrt seb volt, ezért a mentők kórházba szállították őket. A 29 éves fiatalemberen már nem tudtak segíteni, belehalt sérüléseibe.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szerint egy 53 éves, ugyancsak a hajléktalanszállón lakó férfi hozható összefüggésbe a gyilkossággal. A rendőrség információi szerint a három férfi között szóváltás alakult ki, ami végül verekedésig fajult. Az 53 éves férfi a gyanú szerint ekkor mindkét férfit többször megszúrta egy késsel.

Még nem tudni, hogy min veszekedtek, és hogy a bűncselekmény milyen körülmények között történt, a kihallgatások jelenleg is tartanak.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com