Belföld

Budapesti hajléktalan emberek felkerekedtek, egészen Balassagyarmatig mentek, ahol meglátogatták egy gyermekotthon lakóit. Saját készítésű ajándékokat vittek nekik, beszélgettek, táncoltak, énekeltek velük.

A kétnapos akció a Kurt Lewin Alapítványnak a hátrányos helyzetű csoportokat újszerű módon megmutató 100 legszegényebb programjához kapcsolódott. „A társadalom egyes csoportjai sokszor nagyon elszigetelten élnek egymástól, és nincs alkalmuk szerencsés találkozásokra egymással.

 

Ha azonban nem csak abban segítünk például a hajléktalanoknak, hogy átvészeljék a telet és ne haljanak éhen, hanem valóban helyzetbe hozzuk őket, a leghátrányosabb helyzetű csoportok tagjai is bizonyítani tudják, hogy legalább olyan kreatívak és nyitottak tudnak lenni, mint a középosztálybeliek." - mondta Illés Márton, a Kurt Lewin Alapítvány munkatársa.

 

 

 

You have no rights to post comments
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com