a világból

Unatkozó tinédzserek a németországi Kamp-Lintfortban azzal múlatták az időt, hogy egy hajléktalant molesztáltak rendszeresen. Az 51 éves egy parkolóban, egy kisautóban lakott, mert korábban porig égett a háza. A fiatalok rendszeresen azzal szórakoztak, hogy a kocsiját rongálták.

Utoljára túl messzire mentek, mert nem elégedtek meg azzal, hogy a kocsi tetején ugráltak, betörték a szélvédőjét, de kihasználva, hogy a férfi erősen rövidlátó alaposan megverték, sőt a végén a fejére mért ütésekkel egyszerűen agyonverték.

A szerencsétlen ember, aki már korábban a molesztálásokért feljelentést tett a rendőrségen, az egész akciót, és a közben elhangzottakat felvette a mobil telefonjára. Erről a rendőrség mindent pontosan le tudott hallgatni, egészen addig a pillanatig, amíg egy hatalmas csattanás nem hallatszott, ami azt jelentette, hogy egy ütés végzett a mobillal is.

A 16 és 17 éves fiatalok közül a gyilkossággal vádolt 16 évest, akit letartóztattak, és aki már követett el korábban is erőszakos bűncselekményt, a nyomozók, hideg, érzelem nélküli egyéniségnek írják le. Társai – vallomásaik szerint – már nem voltak a tetthelyen, amikor a gyilkosság történt, ők már korábban kiélvezték a helyzetet a randalírozással.

A vérző embert a fiatalok a földön fekve hagyták, a kocsijával néhány száz méterrel távolabbra álltak, majd bementek a városba szórakozni. A férfi a belső vérzéseibe, és abba halt bele, hogy megfulladt a saját vérében. A mobilja megőrizte a gyilkosság utolsó percét, a párbeszédet a gyilkos és áldozata között.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com