Regionális Szakmai Műhelyre FogLak Projekt – TÁMOP

Tisztelt Kollégák!

 

Szeretettel meghívjuk Önöket - a 2008-ben megkezdett regionális hajléktalan foglalkoztatási-lakhatási műhelymunka folytatásaként - a 2010. évi műhelysorozat következő rendezvényére!

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2008. április 1. óta működteti a „Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának szakmai és módszertani megalapozása” című projektjét a konvergencia régiókban. A projekt keretén belül havonta szervezünk regionális foglalkoztatási és lakhatási műhelytalálkozókat a hajléktalan emberek integrációjának segítése iránt érdeklődő, illetve pályázati programokat megvalósító szervezetek számára. Idén a műhelyt összesen 10 alkalommal szervezzük meg. A műhely lehetőséget kínál a hajléktalan emberek integrációját segítő programok követésére, a foglalkoztatást és a lakhatást segítő elemeinek megismerésére, munkajogi, -érdekvédelmi, -pszichológiai kérdések megismerésére és megbeszélésére.

A műhelysorozaton való részvétel a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzése szempontjából 2010-ben 15 akkreditációs pontot jelent (függetlenül a 2009-ben megszerzett akkreditációs pontoktól). Az akkreditáció megszerzéséhez legalább 8 műhelyen a részvétel kötelező.

2010. hetedik

Regionális Szakmai Műhelyre

FogLak Projekt – TÁMOP 5.3.2

Szeretettel várunk mindenkit a következő regionális szakmai műhelyen!

Időpont: 2010. szeptember 23.  10.00  – 15.00

Helyszín: Savaria Rehab-Team Nonprofit Kft. Szombathely, Szőllősi st. 36.

 

1.Téma: TÁMOP-5.3.3. projektek megvalósulásának folyamata, a projekteket megvalósítók eddigi tapasztalatai

2. Téma:   TÁMOP-5.3.3. projekttel kapcsolatos aktuális problémák megbeszélése, kérdések összegyűjtése, egy várhatóan november első hetében az ESZA Nonprofit Kft. által megrendezésre kerülő információs nap előkészítéseként

Feltétlenül szeretnénk visszajelzést kérni e-mailben, az alább megadott e-mail címre arról, hogy melyik szervezettől pontosan ki fog részt venni a regionális műhely munkájában. Az esetleges kérdéseket az alábbi e-mail címen és telefonszámon várjuk:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefon: 06/30/233-2420; 06/92/323-000

 

A közös munka reményében kívánunk szép napot és jó munkát!

 

Zalaegerszeg, 2010. szeptember 10.

 

Kardos T. Ádám

regionális koordinátor

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com