Dél-Dunántúl

Régi álom teljesült Kaposváron. Eddig ugyanis hivatalos női szálló legközelebb Siófokon és Pécsen volt. A Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezete nyár végétől pályázati pénzből 9 fedél nélküli nőnek nyújt elhelyezést.


A női hajléktalanokat eddig is beengedték a a Hajléktalan Gondozási Központba. Hivatalosan azonban nem volt kijelölt éjszakai szálláshelyük. A  Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezete uniós és hazai pályázaton nyert pénzta női részleg kialakítására. Már a használatbavételi engedélyekre várnak. Tisztálkodó részleget és 9 női fedél nélkülinek hálót hoztak létre. A 68 millió forint összeköltségű program keretében 400 órás képzések is indulnak. A hajléktalanok így parkgondozói ismereteket tanulhatnak, valamint motivációs-és kézségfejlesztési tréningen vehetnek részt - tudta meg a Kapospont a megyei vöröskereszt elnökétől, Dr. Sótonyi Tibornétól.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com