Dél-Dunántúl

 

A rendkívüli hideg előtt is már fokozottan figyelnek az utcán élő emberekre. Lakossági bejelentésre azonnal a helyszínre mennek.

A kaposvári Teleki utcánál segítettek a rendőrök szerdán reggel. Egy átfagyott hajléktalan férfire figyeltek fel a környéken lakó. Értesítették a rendőrséget, akik a férfihoz mentőt hívtak, és kórházba szállíttatták.

Éjszaka és hajnalban a hajléktalan gondozási központ szociális munkásai felkeresték azokat a helyeket, ahol a szabadban hajléktalanok tartózkodnak. Meleg teát, pokrócot vittek, és melegítő eszközöket vittek nekik. Több tucatnyian vannak, akik nem hajlandók bemenni a szállóra. A hajléktalan gondozási központban az éjszakai szálláson teltház volt.

A közelgő hideg és hó miatt rendkívüli intézkedéseket vezettek be Somogyban. Így a rendőrség is kiemelten figyel a közterületekre.

Olvassa el a rendkívüli felkészülésről készült korábbi anyagunkat!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com