Dél-Dunántúl

 

Az MSZP megnyitja budapesti, a VI. kerületi Jókai utca 6. szám alatti székházát a hideg elől menekülők számára; a szocialisták egyúttal felszólították az összes többi pártot, hogy hasonlóan járjanak el - közölte Mesterházy Attila, az MSZP elnöke péntek délelőtt. A párt pécsi szervezete ellenben nem látja szükségét a Tüzér utcai székház megnyitásának.  

Mint Nyőgéri Lajos (képünkön), az MSZP Pécs Városi Szervezetének elnöke lapunk munkatársának nyilatkozott, a Magyar Szocialista Párt pécsi szervezete egész évben, folyamatosan segíti a karitatív szervezeteket abban, hogy a hajlék nélkül maradt emberek átvészeljék a hideg napokat. 

 - Miután Pécs város jelenlegi polgármestere bejelentette, hogy megnyitja a városi sportcsarnokot a hajléktalanok számára, így a közelben lévő Tüzér utcai székházunk megnyitására nincs szükség. Amennyiben a sportcsarnok kapacitása nem elegendő a feladat ellátására, úgy megnyitjuk székházunkat - szögezte le Nyőgéri.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com