Dél-Dunántúl

 A hideg beállta nem hozott jelentős változást a paksi hajléktalan szálló életében. A tizenöt férőhelyes intézményben nincs teltház, két-három főt még tud fogadni.
Jilling Gábor utcai szociális munkás heti két-három alkalommal látogatja azokat is, akik valamilyen okból nem költöznek be a szállóba. Az éjszakákat nyolcan töltik az utcán a csikorgó hideg ellenére. Nekik konzervet, teát visznek, de lehetőségük van arra is, hogy meleg ételt kérjenek. Ezért jövedelemtől függően fizetni kell ugyan, de az összeg nem jelentős. Ennek ellenére azok, akik az utcán laknak, nem élnek ezzel a lehetőséggel. Jilling Gábor elmondta, hogy a rendelkezésükre álló készletek nőttek annak köszönhetően, hogy a Pünkösdi Gyülekezet 65 ezer forint értékben konzervet vásárolt az otthontalanoknak.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com