a világból

Több számítógéppel gazdagodott tegnap a Prison Fellowship Románia alapítvány által működtetett keresztény központ. A számítógépeket a kolozsvári Rotary Club adományozta a központnak, céljuk pedig, hogy több mint 150 Kolozs megyei hajléktalan gyermeknek adják meg a lehetőséget, hogy részt vegyenek az internetezés alapjaiba bevezető felzárkóztató képzésen. A tegnapi eseményen 25 számítógéppel felszerelt két tantermet is átadtak. Az adomány értéke közel 50 000 dollár.

– Napjainkban az internetfelhasználási ismeretek elengedhetetlenek, ha valaki munkát akar találni, ezért is van olyan nagy szükség erre a projektre – nyilatkozta Constantin Asăvoaie, a központ működtetője. Az adománylevél aláírásánál jelen volt Radu Moisin alpolgármester, valamint Irineu Bistriţeanul püspök.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com