Regionális Szakmai Műhelyre FogLak Projekt – TÁMOP

Tisztelt Kollégák!

 

Szeretettel meghívjuk Önöket - a 2008-ben megkezdett regionális hajléktalan foglalkoztatási-lakhatási műhelymunka folytatásaként - a 2010. évi műhelysorozat következő rendezvényére!

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2008. április 1. óta működteti a „Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának szakmai és módszertani megalapozása” című projektjét a konvergencia régiókban. A projekt keretén belül havonta szervezünk regionális foglalkoztatási és lakhatási műhelytalálkozókat a hajléktalan emberek integrációjának segítése iránt érdeklődő, illetve pályázati programokat megvalósító szervezetek számára. Idén a műhelyt összesen 10 alkalommal szervezzük meg. A műhely lehetőséget kínál a hajléktalan emberek integrációját segítő programok követésére, a foglalkoztatást és a lakhatást segítő elemeinek megismerésére, munkajogi, -érdekvédelmi, -pszichológiai kérdések megismerésére és megbeszélésére.

A műhelysorozaton való részvétel a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzése szempontjából 2010-ben 15 akkreditációs pontot jelent (függetlenül a 2009-ben megszerzett akkreditációs pontoktól). Az akkreditáció megszerzéséhez legalább 8 műhelyen a részvétel kötelező.

2010. hetedik

Regionális Szakmai Műhelyre

FogLak Projekt – TÁMOP 5.3.2

Szeretettel várunk mindenkit a következő regionális szakmai műhelyen!

Időpont: 2010. szeptember 23.  10.00  – 15.00

Helyszín: Savaria Rehab-Team Nonprofit Kft. Szombathely, Szőllősi st. 36.

 

1.Téma: TÁMOP-5.3.3. projektek megvalósulásának folyamata, a projekteket megvalósítók eddigi tapasztalatai

2. Téma:   TÁMOP-5.3.3. projekttel kapcsolatos aktuális problémák megbeszélése, kérdések összegyűjtése, egy várhatóan november első hetében az ESZA Nonprofit Kft. által megrendezésre kerülő információs nap előkészítéseként

Feltétlenül szeretnénk visszajelzést kérni e-mailben, az alább megadott e-mail címre arról, hogy melyik szervezettől pontosan ki fog részt venni a regionális műhely munkájában. Az esetleges kérdéseket az alábbi e-mail címen és telefonszámon várjuk:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefon: 06/30/233-2420; 06/92/323-000

 

A közös munka reményében kívánunk szép napot és jó munkát!

 

Zalaegerszeg, 2010. szeptember 10.

 

Kardos T. Ádám

regionális koordinátor
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com