Észak-Magyarország

Téli ruhaneműket adományozott 100 ezer forint értékben a miskolci Napfényt az Életnek Alapítványnak a SZINE.  100 ezer forint értékben mintegy 280 darab vadonatúj ruhaneműt adományozott a Szövetség az Idős Nemzedékért Egyesület a Napfényt az Életnek Alapítvány gondozottainak. Az adományt csütörtökön Tirpák Andrásné, a SZINE elnöke adta át Tóth Józsefnek, a hajléktalanokat, idős, beteg, rászoruló embereket segítő alapítvány kuratóriumi elnökének.  A csomagokba elsősorban téli ruhaneműket, zoknikat, alsóneműket, vízhatlan nadrágokat és felsőket válogattak össze.

A Napfényt az Életnek Alapítvány 1994-ben alakult. Az elmúlt évek munkájának köszönhetően az Észak-Magyarországi régióban ma már egyedülálló, országosan is elismert tevékenységet végez a hajléktalanok, szegények ellátásának területén. A Szövetség az Idős Nemzedékért Egyesület 2011-ben jött létre, kulturális, szabadidős rendezvények megszervezésén túl karitatív tevékenységet is végeznek.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com