Belföld

Kedves kollégák!

A Hajléktalanokért Közalapítvány a közeljövőben, várhatóan március végén – április elején nyílt pályázati felhívást tesz közzé „Vissza az utcáról” címmel, melynek célja utcán élő hajléktalan emberek számának csökkentését célzó programok megvalósítása.

A pályázati felhívás közzétételéhez szükséges minisztériumi engedély jelenleg még nem áll a közalapítvány rendelkezésére, azonban annak érdekében, hogy a pályázat iránt érdeklődő szervezetek megkezdhessék a programra való felkészülést, tájékoztató jelleggel közzétesszük a pályázati felhívás tervezett szövegét, mely letölthető innen.

A pályázatok beadására a meghirdetést követően várhatóan 45 nap fog rendelkezésre állni. A pályázati felhívás és mellékletei a meghirdetést követően a www.hajlektalanokert.hu és a www.diszpecserportal.hu honlapról lesznek letölthetők.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást adunk a 1/261-7704-es telefonszámon, valamint a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Üdvözlettel,

Varga Dóra

Hajléktalanokért Közalapítvány

Közalapítványi Iroda

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com