a világból

A brit Vilmos herceg egy londoni sikátorban töltött egy éjszakát, hogy felhívja a figyelmet a hajléktalanok nehéz helyzetére - közölte kedden az akciót szervező brit jótékonysági szervezet. A brit kormány hivatalos adatai szerint több mint 4500 hajléktalan él London utcáin, akiknek negyven százaléka külföldi, főleg kelet-európai. gy éjszaka után el sem tudom igazán képzeli, milyen lehet nap mint nap a londoni utcákon aludni - közölte Vilmos herceg. A brit trón második számú várományosa a Temze partjánál, a Blackfriars-hídnál töltötte az éjszakát, kartondobozokból készített ágyon aludt, miközben a hőmérséklet mínusz négy Celsius-fokra csökkent - közölte az akciót szervező Centrepoint nevű jótékonysági szervezet vezetője.

Seyi Obakin - aki a herceggel együtt töltötte az éjszakát az utcán - elmondta: nem volt védelem a hideg és a kemény beton ellen, de a herceg "nagyon eltökélt volt, hogy átélje, mivel kell szembenézniük a hajléktalanoknak". Obakin elmondása szerint a leghajmeresztőbb az volt, amikor egy takarítógép majdnem átgázolt rajtuk, mert a vezető nem vette észre a földön alvó csoportot.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com