Belföld

Februárban munkához lát a Menhely Alapítvány Mozdonyfordító munkacsoportja. Számítunk az együttműködésetekre, ezért most bemutatkozunk.

Munkátok során bizonyára találkoztok olyan ügyfelekkel, akik még elég jó állapotban vannak ahhoz, hogy alkalmasak legyenek a szociális munkán túl mentálhigiénés fejlesztésre is. Olyanokra gondolunk, akikkel ti is szívesen dolgoznátok, de esetleg a mentálhigiénés tanácsadás nem központi része a munkakörötöknek, vagy ha igen, energiák terén többet kívánna meg az ügyfél, mint amire a napi ügymenetben lehetőségetek van. Olyan embereket várunk, akikben motiváció ébreszthető az ilyen típusú munka iránt. (Pszichiátriai ellátásra szorulók segítésében nem tartjuk magunkat kompetensnek.)

A Mozdonyfordító munkacsoport a mentálhigiénés munkában szeretne a segítségetekre, illetve a kliensek segítségére lenni. Úgy tervezzük, hogy egy-egy klienssel 6-8 hétig foglalkozunk, egy problémára fókuszálva. Így szeretnénk a lelki hátterű problémával eredménytelenül küszködőket kimozdítani a holtpontról, és a megszokott köröktől eltérő új utakra „fordítani” őket.

Kérjük, ilyen ügyfeleiteket irányítsátok hozzánk bizalommal! Mi egy ismerkedő beszélgetés során felmérjük, milyen formában tudunk velük együttműködni.

A Mozdonyfordító munkatársai évek óta a szakmában dolgozó szakemberek.

Első beszélgetésre bejelentkezés és időpont-egyeztetés csütörtök kivételével hétköznapokon, 9 és 13 óra között, a Menhely Alapítvány következő telefonszámán (06-1/ 261-0672) vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen lehetséges. További kérdéseitekre is szívesen válaszolunk ugyanezen az e-mail címen.

 

 

Üdvözlettel a Mozdonyfordító csoport munkatársai:

 

Arday Attila,

Dudás Krisztián,

Gombai Ferenc Balázs,

Kiss Péter,

Matlári Ferenc

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com