Vélemény

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Dokumentumfilmet forgatunk a Duna Televízió megbízásából az elszegényedésről. Olyan szereplők jelentkezését, segítségét várjuk, akik az utóbbi időben veszítették el, vagy kerültek közel hozzá, hogy elveszítsék a lakásukat. A film azzal a szándékkal készül, hogy (többek között) ezt a helyzetet is tárgyilagosan, szenzáció hajhászástól mentesen megmutassa. Szeretnénk, ha a leendő nézők a film szereplőit, helyzetüket magukhoz közelállónak látnák, ha azt érezhetnék, hogy ez sajnos velük is megtörténhet, megtörténhetett volna.
Kérjük jelentkezésével segítse elő, hogy ez a film megszülethessen, hogy képet adhassunk erről a sajnos ma gyakori, de kevés nyilvánosságot kapott helyzetről.
További információért keressen meg minket a következő email címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy telefonon: +36 20 99 22 023.
Szilágyi Zsófia
Duna TV

You have no rights to post comments
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com