Közép-Dunántúl

Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Kozma Imre atya, a szeretetszolgálat elnöke, valamint Porga Gyula polgármester a volt veszprémi VÁÉV szállóban kialakított hajléktalan-rehabilitációs részleg és közösségi tér átadóján.

 Közösségi helyiséget, és hajléktalan-rehabilitációs részleget adott át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az egykori veszprémi VÁÉV szálló épületében. A pokoli toronyként elhíresült tízemeletes toronyházat 2009 óta fokozatosan ujitja fel a szeretetszolgálat.

Az intézménynek ma 52 lakója van. Helyreállt az áramszolgáltatás, több lakást teljesen felújítottak, a lift kártyával működik, csak az tudja használni, aki fizeti a közös költséget, a lakások nagy részében előre fizetős villanyórák működnek.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com