Közép-Dunántúl

 

Szombat hajnalban meghalt egy 84 asszony Székesfehérváron. A nőt hajnali öt órakor az újságkihordó találta meg a saját háza előtt. Mentőt hívtak hozzá, beszállították a Szent György kórházba, ahol azonban nem sokkal később életét vesztette. A székesfehérvári rendőrkapitányság rendkívüli haláleset miatt közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket - tájékoztatott a megyei főkapitányság sajtóügyletese.

Németh-Kész Mónika arról is beszámolt, hogy pénteken este Dunaújvárosban két hajléktalant szállítottak kórházba a rendőrök intézkedését követően. Egy 31 éves nőt a váróteremben talált a járőr, ám mivel magatehetetlen, ittas volt, a rendőrök kórházba vitették. Állampolgári bejelentés nyomán egy 57 éves férfit a Béke téri erdős részen a földön fekve találtak, ő is ittas volt, a Szent Pantaleon kórházba szállíttatták a rendőrök, megelőzendő a komolyabb bajt. A rendőrség továbbra is kiemelten figyel az utcán tartózkodókra.

A sajtószóvivő elmondta: tudomása szerint a megyében járhatatlan út, elzárt település nincs. Egy könnyű sérüléssel járó baleset történt még pénteken az esti órákban a 62-es úton, egy másik, amelyik talán már összefüggésbe hozható a havazással, szombaton reggel Sörédnél: itt egy autó az árokba hajtott és felborult, személyi sérülés nem történt - közölte Németh-Kész Mónika.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com