Közép-Dunántúl

Újabb három embert mentettek meg a kihűléstől a Fejér megyei rendőrök: szombaton délután két székesfehérvári hajléktalant ideiglenes szálláshelyen, Ercsiben pedig egy idős embert a helyi egészségházban helyeztek el - közölte a rendőrség az MTI-vel . 

A székesfehérvári hajléktalanok egyike egy korábban üzletként működő épület rejtett zugában húzta meg magát, a másik, földön fekvő otthontalanra pedig a város egyik forgalmas útján figyelt fel egy járókelő. A rendőrök mindkettőjüket biztonságba helyezték - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint Ercsiben a környéken lakók hívták fel a rendőrök figyelmét arra, hogy a Nefelejcs utcában egy 69 éves férfinek se tüzelője, se ennivalója nincs. A kiérkező járőrök a fűtetlen, jéghideg házból a helyi egészségházba szállították az idős embert.

Dunaújvárosban szombat délelőtt - mint azt az MTI megírta - egy nőt és egy férfit, Székesfehérváron pedig egy ugyancsak fűtetlen házból egy 65 éves férfit helyeztek ideiglenes szálláshelyen biztonságba. 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com